Recensies

Hier vindt u recensies van mensen die ik heb geholpen in hun proces om een betere versie van zichzelf te worden. 

Een specialist op gebied van training

Rated 5 out of 5

Matthias heeft mij veel geleerd over optimaal trainen en spiergroei. Hij komt met vernieuwende oefeningen om de spiergroepen op verschillende manieren aan te spreken, rekening houdende met jouw niveau van fitness. Tevens zorgt zijn expertise ervoor de je jezelf niet overtrained, maar wel het maximale resultaat kunt behalen.

Melvin

Je merkt dat hij veel ervaring heeft

Rated 5 out of 5

Matthias is een goede trainer die weet wat hij moet doen en weet hoe je iets traint. Je merkt dat hij veel ervaring heeft en het is leuk om tussen door ook even met hem te praten. Je kan er goed terecht met je vragen.

Simon

Erg betrokken, gezellig en geeft energie

Rated 5 out of 5

Ik heb een blessure aan mijn rug waardoor sporten voor mij moeilijk gaat. Matthias helpt mij altijd heel goed zodat ik kan blijven sporten op de juiste manier. Als ik niet zeker weet of ik een oefening goed doe is hij altijd erg betrokken en helpt mij goed om de oefening op een goede manier uit te voeren. Door zijn hulp weet ik zeker dat sporten mij goed helpt om te verbeteren. Matthias is erg betrokken, gezellig om mee te sporten en geeft je energie om door te zetten!

Anna

Matthias weet precies hoe hij je kan helpen

Rated 5 out of 5

Matthias is een hele prettige en motiverende personal trainer. Hij geeft je een fijn gevoel. Hij weet heel veel verschillende oefeningen om je een goede basis te geven. Hij weet je op een goede manier naar een volgend level te brengen. Met ieder doel je voor jezelf hebt gemaakt, Matthias weet precies hoe hij je kan helpen.

Loïs

Top in persoonlijke begeleiding

Rated 5 out of 5

Matthias is een goede personal trainer. Ik dacht dat ik kennis had van oefeningen en apparaten in de sportschool, totdat ik samen met Matthias ging trainen. Hij gaf tijdens het trainen goede tips op een vriendelijke manier. Dankzij zijn tips train ik de betreffende spieren een stuk beter en kan ik de oefeningen op een juiste manier uitvoeren. Ook weet hij je goed uit te dagen om eens nieuwe oefeningen te proberen om zo weer net andere spieren te trainen.

Tim

Ik voel me comfortabel

Rated 5 out of 5

Matthias is een fijne coach en kan goed training geven. Ik voel me comfortabel bij hem en hij corrigeert me op de oefeningen. Hij geeft me ook tips die erg hulpvol zijn.

Sophie

Hij heeft alle aandacht voor jou

Rated 5 out of 5

Ik heb een aantal keer personal training gehad van Matthias. Matthias is erg behulpzaam en stelt de oefeningen op naar jouw wensen. Daarnaast is hij geduldig en heeft hij alle aandacht voor jou. De oefeningen zijn heel variërend, maar wel specifiek voor een spiergroep die jij wilt trainen. Daarnaast kijkt hij ook naar hoe ver jij bent in je trainingsproces (beginner of meer getraind).

Ook tijdens de oefeningen zal hij je waar nodig corrigeren, zodat je de oefeningen zo goed mogelijk uitvoert dat de juiste spieren worden ingezet. Heb je bepaalde klachten in je lichaam geef dit dan ook aan, dan kijkt hij samen met jou hoe dat gebied getraind kan worden zonder het te overbelasten.

Ik kan hem dus echt aanbevelen!

Marjon

Schrijf ook een recensie

Heeft Matthias je ergens bij geholpen of heb je bij hem een training gevolgd, schrijf dan een recensie.